Buurtkamer De Notenbuurt is een gezellige huiskamer voor alle bewoners en een gezellig, warm thuis voor jong en oud.

Om dat te blijven, is de Buurtkamer op zoek naar een gastvrouw/-heer en een koffiedame/-heer. Samen met Lydia, de coördinator van de Buurtkamer, maak je van iedere bijeenkomst wat gezelligs. Wat zou jíj willen doen? We zoeken:

  • Gastheer/ gastvrouw
    Bijna elke dag van de week worden er activiteiten georganiseerd bij de Buurtkamer. Als gastheer of gastvrouw weet je mensen op hun gemak te stellen en kan je goed luisteren. Je bent niet verlegen en maakt graag een praatje. Kunt u helpen op de dinsdag en/of woensdagmiddag voor ongeveer 2/3 uur per dag?
  • Koffiedame/-heer
    Ben je gastvrij, vriendelijk en heb je energie voor 10? Kom dan eenmaal per week ter ondersteuning van de coördinator koffie en thee schenken. Het kost je maar 2-3 uur in de week.
Hoe meld je je aan?

Vraag het Lydia! Email: l.coelman@casema.nl
Telefoon: 06 38 35 33 68

Waarom meehelpen in de Buurtkamer?

Het is een gezellig team en een gezellige buurt. En het is leuk om je kwaliteiten in te zetten!
Het zit bij de Buurtkamer in kleine dingen, een luisterend oor, een kopje koffie drinken en het organiseren van leuke activiteiten waardoor mensen achter de geraniums vandaan komen.
Je krijgt er veel gezelligheid, blije gezichten en misschien zelfs nieuwe kennissen voor terug! Samen maken we de buurt mooier!